Doi tineri botoșăneni s-au îmbătat și au făcut scandal pe o terasă din Vama. Un individ de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava

Ieri, pe la ora 19.00,  o persoană a sunat la 112 și a anunțat faptul că pe o terasă din localitatea Vama mai multe persoane au fost implicate într-o altercație fizică.

La fața locului au fost identificați Claudiu-Andrei Macoviciuc (18 ani), Ștefan H. (24 de ani) , ambii domiciliați în comuna Hudești, județul Botoșani, și gestionara barului, R.B.. 

În urma verificărilor a rezultat faptul că cei doi tineri, fiind beți, i-au lovit pe Ș.C.P (28 de ani) și pe V.I. (33 de ani), ambii localnici. Cei doi scandalagii din Botoșani au distrus mai multe piese de mobilier de pe terasa respectivă.

În timpul scandalului, Macoviciuc a lovit-o cu o halbă în zona capului pe L.A.B. (18 ani), din comuna Vama. În urma loviturii, tânăra a fost transportată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc pentru a primi îngrijiri medicale.

După ce oamenii legii au efectuat cercetări, s-a stabilit că autorul faptelor este Claudiu - Andrei Macoviciuc, față de care s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, ,,distrugere” și ,,lovirea sau alte violențe”.

În jurul orei 00.00, la data de 10 august 2020, Macoviciuc a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Suceava.

Mâine, 11 august 2020, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

 

Adauga comentariu