Doi tineri care s-au bătut în fața unui restaurant din Vadu Moldovei au fost condamnați definitiv la câte trei luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondate, apelurile inculpaților Silviu Iftimia și Narcis Dimitrie Cărnăreasca împotriva sentinței penale a Judecătoriei Fălticeni. 

Silviu Iftimia a fost condamnat la trei luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Acesta este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 80 de zile la Primăria Fălticeni sau la Primăria Vadu Moldovei.

Narcis Dimitrie Cărnăreasa a fost condamnat la trei luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Și acesta este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 80 de zile la Primăria Fălticeni sau la Primăria Vadu Moldovei.

Decizia este definitivă.


Vă amintim faptul că, la data de 13 decembrie 2018, polițiștii au continuat cercetările cu privire la agresiunea și distrugerea care a avut loc în fața restaurantului Canay din comuna Vadu Moldovei în cursul zilei de 10 decembrie 2018.

Astfel, în cursul zilei de 13 decembrie 2018,  anchetatorii au dispus continuarea urmăririi penale față de suspecții Narcis – Dimitrie Cărnăreasa (23 de ani - la acea vreme) și Silviu Iftimia (23 de ani - la acea vreme), ambii din comuna Vadu Moldovei, pentru comiterea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe”, ,,distrugere” și ,,tulburarea liniștii și ordinii publice”.

Totodată, cei doi suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea de control judiciar.

Adauga comentariu