Doi tineri din Dolhești au murit în timp ce probau o motocicletă cumpărată recent. Motocicleta s-a izbit în spatele unei autoutilitare care vira la dreapta

Ieri, în jurul orei 13.30, D.P. (49 de ani), din comuna Dolheștii Mici, conducea o autoutilitară marca Iveco pe DJ 208, pe raza localității Dolheștii Mari, dinspre Dolhasca spre Fălticeni. În spatele autoutilitarei circula în aceeași direcție o motocicletă. La un moment dat, acesta a virat dreapta pe podețul unei locuințe. Atunci, motocicleta s-a izbit în autoutilitară.

Motocicleta era condusă de către Răzvan Mihalache (20 de ani) iar în calitate de pasager se afla și Rareș Ștefan Marian (17 ani), ambii din comuna Dolhești.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul celor din tineri.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Se pare că Răzvan Mihalache, tânărul care conducea motocicleta, lucra de puțin timp în cadrul Jandarmeriei. Conform informațiilor apărute în presa locală, părinții tânărului i-ar fi cumpărat motocicleta cu 1-2 zile înaintea producerii accidentului.

 

 

 

Adauga comentariu