Doi tineri s-au bătut la sensul giratoriu din zona ”Orizont”, cartierul Burdujeni. Unul dintre ei prezenta răni la nivelul feței, iar celălalt se plângea că îl doare pumnul

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din Burdujeni au fost sesizați cu privire la faptul că la sensul giratoriu din zona denumită „Orizont” a avut loc o altercație între doi tineri.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care i-a găsit la fața locului pe cei doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani, din comuna Siminicea, iar celălalt în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava.

Cel dintâi prezenta leziuni ușoare la nivelul feței, iar celălalt acuza dureri în zona pumnului. În fața polițiștilor, suceveanul de 19 ani a recunoscut faptul că l-a agresat fizic pe tânărul de 20 de ani.

Conform celor relatate de către protagoniști, se pare că au avut o discuție în contradictoriu care a degenerat, ajungându-se la o altercație.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”.

Adauga comentariu