Domnilor generali și colonei de ce vreți să le închideți gura cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava?

Situația de la Spitalul Județean Suceava pare în continuare una dezastruoasă, deși s-a făcut o săptămână de când la conducerea unității medicale au ajuns mai multe cadre militare.

Pacienții, medicii și asistentele atrag în continuare atenție, sub protecția anonimatului, asupra faptului că nimic nu s-a schimbat și că bolnavii continuă să nu fie tratați corespunzător. În acest moment, lipsa personalului medical pare să fie cea mai mare problemă la Spitalul Județean Suceava. Sunt secții întregi care pur și simpu stau închise cu cheia și pacienții primesc mâncare și medicamente „pe sub ușă”.

Medicii și asistentele au continuat să atragă atenția asupra problemelor de la Spitalul Județean Suceava, fapt ce a stârnit nemulțumirea conducerii militare.

După scandalul de ieri, când un asistent șef de la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc a stat peste opt ore în ambulanță, deoarece nu a fost primit la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava, generalii și coloneii de la conducerea unității sucevene au chemat la apel toate cadrele medicale.

Medicii, asistentele, infirmierele și brancardierii au fost somați să nu mai vorbească cu presa, fiindu-le practic interzis să mai povestească ce se întâmplă în interiorul Spitalului Județean Suceava.

De ce vreți domnilor generali și colonei să le închideți gura cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava?

De ce nu vreți să ne prezentați situația reală a celei mai mari unități medicale din județ?

De ce nu aduceți medici și asistente la Suceava, care să sprijine cadrele actuale în îngrijirea numărului mare de pacienți, mulți dintre ei diagnosticați pozitiv cu coronavirus?

Aruncați preșul pentru a nu mai avea unde să ascundeți gunoiul și apucați-vă odată de treabă!

Adauga comentariu