Dorel s-a urcat beat la volan și s-a izbit cu mașina în scuarul din fața Poliției municipale Suceava

La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 23.40, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a făcut semn regulamentar de oprire unui autoturism Dacia Logan, care circula dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul George Enescu, iar în dreptul magazinului Kaufland  acesta a luat cu viteză  bordura scuarului din intersecția semaforizată.

Cu această ocazie, în fața restaurantului Vivendi pe sensul de mers spre bulevardul George Enescu  mașina a fost oprită de către șofer din cauza avariilor, respectiv roata stânga față distrusă. S-a constatat faptul că la volanul vehiculului se afla Dorel Ciubotaru (62 de ani), din municipiul Suceava. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost invitat la sediul poliției, aflat la doi pași, unde a fost  testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,70 mg alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Adauga comentariu