Dorința de a-i mulțumi pe suceveni l-a făcut pe Ion Lungu să promită că meciul Foresta Suceava - Dinamo București se va juca pe Areni

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus astăzi că meciul dintre Foresta Suceava și Dinamo București se va juca pe stadionul Areni. Edilul a anunțat faptul că se vor găsi soluții pentru închirierea nocturnei, dacă va fi nevoie.

„Noi am solicitat ca meciul să se joace pe timp de zi, situație în care nu ar mai fi necesară nocturna. Dacă televiziunile care au achiziționat drepturile de transmisie pentru aceste meciuri nu vor fi de acord, vom face efortul de a închiria din nou nocturna, cum s-a procedat și la meciul cu Steaua. Doar din vânzarea biletelor nu se pot acoperi costurile pentru nocturnă, ar trebui să fie pus un preț mult prea mare. Oricum ar fi, meciul Foresta – Dinamo se va juca la Suceava”, a anunțat Ion Lungu.
 

Conform spuselor lui Lungu, de anul viitor stadionul Areni va avea nocturnă, fără doar și poate.

„Din 2020 vom avea instalație de nocturnă pe Areni, așa cum ar fi trebuit să fie deja, dacă nu era blocat proiectul. Între timp s-a modificat Codul Administrativ, avem nevoie doar de 12 voturi pentru a adopta acest proiect, pe care îl voi prinde în bugetul pe anul viitor, încât montarea nocturnei să se facă în paralel cu lucrările pentru înglobarea peluzei în proiectul parcării supraterane care va deservi zona Areni”, a spus primarul Sucevei, un susținător înrăit al sportului sucevean uneori.
 

sursa foto: liga2.prosport.ro

Adauga comentariu