Dornean salvat de la sinucidere de către soție care a reușit să alerteze o armată formată din polițiști, jandarmi și pompieri

La data de 11 august 2019, la ora 14.55, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către Silvia I., din comuna Dorna Candrenilor, despre faptul că soțul său Dan I. (52 de ani), din aceeași localitate, a dispărut de ieri de la ora 10.00, și-a pregătit o funie întrucât nu vrea să mai trăiască. 

A fost constituită o echipă operativă în sprijinul căreia a venit un echipaj de la Detașamentul de Jandarmi Vatra Dornei și patru lucrători de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei.

Polițilâștii au stabilit că, în seara de 10 august a.c., Dan I. a consumat băuturi alcoolice la un bar din centru comunei Dorna Candrenilor, iar în jurul orei 22.30, a fost văzut de un localnic că se deplasa spre domiciliu pe bicicletă. Bicicleta a fost găsită în apropierea locuinței acestuia, motiv pentru care căutările au fost intensificate în  gospodăria acestuia și zona adiacentă.

Pe timpul căutărilor, Dan I. a fost găsit dormind într-o anexă, respectiv într-o cămară pe o saltea improvizată. După ce a fost găsit, Dan I. a devenit agitat și menționa că intenționează să se sinucidă.

În urma discuțiilor purtate de polițiști, bărbatul a deschis ușa, iar ulterior a fost dus împreună cu soția sa la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, după care la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a fi consultat din punct de vedere medical. Din discuțiile purtate cu soția, polițiștii au aflat că Dan I. este bolnav, a mai avut o tentativă de suicid, iar din data de 7 august 2019 este foarte agitat și amenință că se sinucide.

Adauga comentariu