Dosar penal pe numele unei firme care a spart o stradă din Suceava fără niciun aviz

La data de 17 iulie 2021, la ora 08.40, Poliția municipiului Suceava fost anunțată despre faptul că strada I.G. Sbiera din municipiul Suceava este blocată de un utilaj ce efectuează lucrări pe partea carosabilă.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că pe strada  I.G. Sbiera din municipiul Suceava, pe partea carosabilă, se afla un buldoexcavator de culoare galbenă ce a efectuat lucrări, asfaltul fiind decopertat pe o suprafața de șase metri lungime și doi lățime și pământul îndepărtat, gaura având o adâncime de aproximativ doi metri. Prin depozitarea asfaltului decopertat și a pămantului pe partea carosabilă și prin prezența utilajului, traficul rutier era obturat în totalitate pe acea stradă.

La fața locului a fost depistat Gheorghe H., proprietarul buldoexcavatorului și administratorul SC Top Util Construct SRL, care a declarat faptul că face lucrări de branșament la canalizare și apa la un imobil din apropiere. Acesta nu a prezentat un aviz pentru lucrările efectuate. Gaura din partea carosabilă a fost plombată cu pământ și pietriș, traficul rutier în zonă fiind reluat după aproximativ trei ore. 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

Adauga comentariu