Dosar penal pe numele unui bărbat care a încercat să se culce cu soția sa deși judecătorii i-au interzis să se apropie de aceasta

La data de 14 noiembrie 2018, pe la ora 22.00, Maria Bica (60 de ani), din orașul Frasin, a anunțatat prin 112 faptul că soțul său, Liviu Bica (65 de ani), localnic, provoacă scandal la domiciliu.

Din primele verificări făcute de polițiști a rezultat că femeia locuiește împreună cu familia și cu soțul său, Liviu Bica, față de care Judecătoria Gura Humorului a emis, la data de 4 octombrie a.c., un ordin de protecție pe o perioadă de șase luni, prin care îl obligă să nu se apropie la o distanță mai mică de doi de metri față de soția sa și interzice contactul, inclusiv telefonic cu aceasta, Liviu Bica luând la cunoștință de aceste obligații pe bază de proces – verbal în cursul zilei de 4 noiembrie 2018.

În seara de 14 noiembrie a.c., după ce a băut bine, Liviu Bica a venit acasă și s-a culcat în patul soției sale, iar când acesta a ajuns acasă și i-a cerut să plece în camera lui, individul a împins-o.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de „nerespectarea hotărârii judecătorești” și „violența în familie”.

Sursa foto: www.citynews.ro

Adauga comentariu