Dosar penal pe numele unui scuterist care a fost lovit de o mașină

La data de 14 mai 2019, în jurul orei 12.25, Ovidiu R. (31 de ani), din comuna Ipotești, în timp ce se afla într-o parcare pe strada Calea Cernăuți din oraşul Vicovu de Sus, la volanul unui autoturism Toyota, a dat mașina cu spatele în stradă pentru a ieși din parcare, ocazie cu care a intrat în coliziune cu Ștefan Stîngă (50 de ani), localnic, care conducea scuterul Piaggio pe strada Calea Cernăuți din direcția zonei de graniță a orașului Vicovu de Sus către centrul localității.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea lui Ștefan Stîngă, care a fost preluat și transportat de un echipaj al ambulanței sosit la fața locului la Spitalul Municipal Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost dus la spitalul din Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Scuteristul a fost și el testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, la spital fiindu-i și lui recoltate probe de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

În urma verificărilor făcute de polițiști, s-a stabilit că Ștefan Stîngă nu are permis de conducere.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în mișcare sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

Adauga comentariu