Dosar penal pentru furt pe numele unui bărbat pentru că a furat motocoasa care i-a aruncat o piatră în parbriz

Aseară, 21 iunie 2022, o femeie din comuna Forăti a sunat la 112 și a anunțat faptul că în urma unui conflict, motocoasă sa a fost furată.

Femeia în cauză i-a împrumutat o motocoasa de umăr lui M.P.. La data de 15 iunie 2022, M.P. s-a deplasat cu motocoasa la locuința fratelui lui pentru a-i cosi șanțul din fața locuinței.

În timp ce M.P. cosea șanțul din fața locuinței fratelui său, pe drumul județean din apropiere a trecut un autoturism condus de către M.C.. În momentul în care autoturismul în cauză a ajuns în dreptul lui M.P., o piatră a sărit de la motocoasă în parbrizul mașinii, fisurându-l.

Șoferul a ieșit din mașină și a discutat cu M.P., căruia i-a cerut să îi plătească parbrizul. Deoarece cei doi nu au ajuns la o înțelegere, M.C. a luat motocoasa aflată pe iarbă, a băgat-o în mașină și a plecat de la fața locului.

După acest eveniment, M.P. a mers acasă, fără a-i spune proprietarei motocoasei ce s-a întâmplat. Abia la data de 21 iunie, când femeia i-a cerut bărbatului motocoasa înapoi, M.P. i-a spus acesteia că motocoasa a fost furată. După ce femeia a auzit povestea, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Adauga comentariu