Două copile minore au fost nevoite să vadă cum tatăl lor le amenință mama pe stradă. Femeia a fost bătută de soț când a ajuns acasă

Ieri, pe la ora 22.40, D.F. (27 de ani), din municipiul Rădăuți, a sunat la 112 și a anunțat faptul că soțul ei, Lucian Fedorciuc (30 de ani) a lovit-o.

D.F. și Lucian Fedorciuc sunt căsătoriți de circa cinci ani și am împreună doi copii minori.

 

În acea zi, D.F. împreună cu soțul ei și cele două fete ale lor au mers la o zi onomastică pe raza municipiului Rădăuți. La respectivul eveniment, bărbatul a consumat băuturi alcoolice și s-a îmbătat. La un moment dat, Lucian Fedorciuc s-a ridicat de la masă și s-a pornit spre domiciliul său.

După aproximativ o oră, tânăra și cele două fetițe ale ei s-au pornit și ele spre domiciliu. Pe drum, acestea au dat de Lucian Fedorciuc care se îndrepta spre soția sa amenințând-o cu bătaia. Femeia a încercat să își calmeze soțul spunându-i să se ducă acasă și să rezolve problema în locuință.

 

 

În momentul în care au intrat în apartament și în timp ce D.F. pregătea bagajul celor două fete pentru a putea pleca la socrii ei, Lucian Fedorciuc a lovit-o pe soția sa cu palma.

 

Tânăra a depus plângere prealabilă pentru „violență în familie” și „amenințare ”, declarând totodată faptul că nu a suferit leziuni traumatice și nu necesită acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent asupra integrității și vieții victimei astfel că s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

D.F. a spus că intenționează să locuiască împreună cu fetele sale la socrii săi. Câte astfel de evenimente au mai avut loc în cei cinci ani de căsătorii și câte astfel de momente au mai văzut cele două copile știu doar cei doi părinți.

 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie” și „amenințare”.

Adauga comentariu