Două familii de rromi din Mironu s-au bătut din nou. Aceștia nu s-au mai înarmat cu pietre, ci cu topoare

Ieri, în jurul orei 18.30, G.P., din comuna Valea Moldovei, a sunat la 112 și a anunțat faptul că un bărbat a fost lovit în zona capului.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, în zona denumită „Bahnă”, din satul Mironu, între membrii familiilor Plai și Țucă a avut loc un conflict spontan pe drumul comunal.

Pe la ora 18.30, Virgil Plai se întorcea acasă având asupra sa un topor. Când bărbatul a ajuns în dreptul casei socrului său, Virgil Moldovan, între cei doi a izbucnit un scandal. La un moment dat, Samuel P. l-a lovit pe Virgil Plai peste mâna stângă, după care a fugit de la fața locului.

La vreo 100 de metri de locul evenimentului, între membrii familiei Țucă și cei ai familiei Plai a luat naștere un alt conflict spontan la care au participat mai multe persoane din ambele familii. În timpul scandalului, Ilie Țucă l-a lovit cu pumnul în cap pe Iulian Plai, după care tot Ilie Țucă l-a lovit în cap și pe Neculai Plai. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanță care i-a transportat la Spitalul din Gura Humorului pe Virgil Moldovan și pe Iulian Plai.   

Virgil Moldovan a fost diagnosticat cu „contuzie antebraț stâng” și nu a rămas internat.

Iulian Plai a fost diagnosticat cu „traumatism picior și mână stângă” și a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru a i se efectua mai multe investigații.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „încăierare”.

Vă amintim faptul că între familiile Plai și Țucă a mai avut loc un scandal în luna martie a acestui an. Atunci, membrii familiilor s-au bătut cu pietre în toiul nopții.

Imaginea articolului este informativă, NU ESTE DE LA FAȚA LOCULUI.

Adauga comentariu