Două femei au ajuns la spital după ce au înghițit câte un pumn de pastile

Ieri, două femei au ajuns la spital după ce au înghițit zeci de pastile. Primul caz o are ca victimă pe Cristina J., în vârstă de 20 de ani, din comuna Pătrăuți. În intervalul orar 10.00 – 11.00, tânăra era singură acasă, atunci ea a înghițit mai multe pastile antidepresive și tablete de „Nifedipid”.  La scurt timp, fata a început să tremure și a chemat-o pe mama sa acasă.

Angelica J., mama tinerei, le-a spus polițiștilor că fiica sa suferă de o boală depresivă.  În jurul orei 10.00, femeia i-a dat medicamentele, după care a plecat de acasă. Pe la ora 11.00, fiica sa a sunat-o și i-a spus să vină acasă urgent pentru că se simte rău. Când a ajuns la domiciliu a întrebat-o pe Cristina ce s-a întâmplat, moment în care aceasta a spus că înghițit mai multe pastile deoarece credea că așa se va face bine mai repede.
Tânăra a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „intoxicație voluntară medicamentoasă cu antidepresive și Nifedibid”. 

Al doilea caz a avut loc, la ora 14.00, în municipiul Vatra Dornei. În urma unei discuții cu soțul său, Nicoleta L., în vârstă de 51 de ani, din comuna Șaru Dornei, a înghițit 15 tablete de Bromazepan, medicamente folosite de soț. Fata femeii a găsit-o inconștientă, moment în care a sunat la 112.
Nicoleta L. a fost tranportată la spitalul din Vatra Dornei unde i s-a stabilit diagnosticul de „intoxicație voluntară polimedicamentoasă cu bromazen și aspenter, tentativă suicid”. Femeia a rămas internată la Spitalul Municipal Vatra Dornei.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursas foto: Cotidianul.ro

Adauga comentariu