Două microbuze furate din Italia depistate în trafic, la Trei Movile

La data de 20 iunie 2021, la nivelul STPF Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

Astfel, în jurul orei 01.10, polițiștii de fromtieră au oprit în trafic, pe E 58, pe raza localității Trei Movile, două microbuze marca Mercedes Sprinter, înmatriculate în Slovacia, respectiv Polonia, care erau conduse de doi cetățeni români, ambii domiciliați pe raza județului Suceava.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au făcut verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că cele două microbuze erau semnalate ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Mai mult de atât cele două microbuze aveau seria șasiului modificată, iar numerele de înmatriculare aparțineau altor autovehicule.

În acest caz, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: tăinuire, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cele două microbuze în valoare totală de 147.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

Adauga comentariu