Două persoane fără adăpost, aflate în relație de concubinaj, au fost descoperite în stare de putrefracție în clădirea unui fost azil de bătrâni din Rădăuți. Descoperirea a fost făcută datorită fostului soț al femeii

Ieri, în jurul orei 19.00, un bărbat a anunțat Poliția despre faptul că fosta sa soție, în vârstă de 43 de ani, probabil este decedată în fostul azil pentru persoane vârstnice din Rădăuți.

Fostul azil este dezafectat de mai mult timp, iar în respectiva clădire se adăpostea femeia de 43 de ani cu un bărbat în vârstă de 54 de ani, ambele persoane fiind fără adăpost. 

Deoarece cei doi indivizi nu au fost văzuți de mai multe zile, fostul soț al femeii a cerut sprijinul autorităților pentru a verifica situația.

La fața locului polițiștii au găsit cadavrele celor două persoane. Acestea se aflau în stare de putrefacție. Cei doi erau într-o relație de concubinaj și consumau în mod frecvent băuturi alcoolice, printre care și spirt.

Cele două corpuri neînsuflețite nu prezentau urme vizibile de violență. Acestea au fost transportate la morga spitalului din Rădăuți în vederea efectuării necropsiei. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu