Două petreceri private oprite de polițiștii suceveni

La data de 31 octombrie 2020, la ora 19.40, polițiștii din Gălănești, în colaborare cu colegii din Rădăuți, au depistat pe raza satului Gura Putnei, comuna Putna, o cumătrie organizată la SC Alex Cora SRL.

Agenții au întrerupt evenimentul. Acești au legitimat toate persoanele prezente, fiind identificate 30 de petrecăreți. Polițiștii și-au făcut apariția chiar la începerea evenimentului, întrucât la masă se servea antreul.

În acest caz s-au aplicat 30 de amenzi celor prezenți la eveniment, iar organizatorul s-a ales separat cu o sancțiune în valoare de 2.500 de lei, iar evenimentul a fost întrerupt. Agenții de poliție au rămas la fața locului până când toată lumea prezentă a plecat de la eveniment.

Despre incident urma să fie informată și Direcția de Sănătate Publică Suceava.

În seara zilei de 30 octombrie 2020, polițiștii din Vatra Dornei, împreună cu reprezentanți din cadrul DSP Suceava, au făcut verificări la unitățile de cazare de pe raza comunei Dorna Candrenilor.

Cu ocazia controlului efectuat la „Pensiunea Măgura” situată în satul Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, s-a stabilit că în incinta pensiunii se aflau 20 de persoane, din care 14 adulți și șase copii, care au organizat o petrecere privată.

Administratorul pensiunii a fost amendat cu 500 de lei și s-a dispus oprirea evenimentului.

Adauga comentariu