În a doua zi de funcționare, una dintre trotinetele electrice ale Primăriei s-a stricat și este în drum spre service. Sucevenii s-au speriat când văzut-o tocmai la Roman

Astăzi, sucevenii au putut observa faptul că unele trotinele electrice, pe care Primăria Suceava le-a pus la dispoziția cetățenilor prin aplicația Suceava EcoRide, erau în afara municipiului reședință de județ. 

În aplicația menționată, una dintre trotinetele electrice pe care sucevenii le pot închiria apărea ca fiind pe raza localității Roman, la peste 100 de kilometri de municipiul Suceava. De asemenea, cu puțin timp înainte, pe harta aplicației apăreau două trotinele electrice pe centura ocolitoare a Sucevei. 

În ceea ce privește situațiile menționate anterior, în toate cele trei situații a fost vorba de fapt doar despre o trotinetă electrică. Deoarece respectiva trotinetă a întâmpinat niște defecțiuni GPS-ul a funcționat sacadat motiv pentru care părea a fi în mai multe locuri simultan. Din cauza defecțiunilor, care afectau și sistemul de frânare, trotineta a fost dusă astăzi la un service din Craiova pentru a fi reparată.

În prezent, o altă trotinetă electrică pare a fi pe raza localității Trei Movile din comuna Șcheia.

 

Adauga comentariu