Dragoste cu năbădăi într-o gospodărie din Fundu Moldovei. O femeie, care și-a lovit fostul soț cu un lemn, a sunat la 112 după ce a primit un pumn în cap de la fostul partener de viață

Aseară, în jurul orei 20.30, o femeie, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Fundu Moldovei, a sunat la 112 și a anunțat faptul că fostul său soț, în vârstă de 50 de ani, face scandal.

La fața locului oamenii legii au găsit-o pe apelantă, dar și pe scandalagiul care era beat și pe cei doi copii ai acestora, care erau la parterul locuinței.

Femeia a spus că în acea zi, pe la ora 20.00, a fost lovită cu pumnul în zona capului de către fostul soț. Tot ea a mai spus că între cei ei s-a iscat un scandal deoarece bărbatul și-a înjurat fosta soție. După ce femeia a fost înjurată, aceasta l-a lovit cu un lemn pe individ. De față la acest scandal a fost și mama femeii.

Bărbatul le-a prezentat polițiștilor un ordin de protecție emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc la data de 30 aprilie 2020, prin care acesta este obligat să locuiască în parterul locuinței, iar fosta soție împreună cu copiii în anexă. Conform spunelor bărbatului, femeia insistă să locuiască în continuare în casă cu acesta.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie”.

Adauga comentariu