DSP Suceava va începe de mâine testarea sucevenilor care doresc să plece în vacanță în afara granițelor

Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista centrelor de testare, adresele şi numerele acestora pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români care vor să sălătorească în Grecia, unde trebuie să prezinte, din 15 iulie, un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene.

În sprijinul cetățenilor care doresc să călătorească în Grecia și care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătății a făcut publică pe pagina de web, www.ms.ro, lista centrelor de testare, adresele și numerele de telefon ale acestora.

Conform acestei liste, în județul Suceava, doar DSP Suceava și Spitalul Județean Suceava efectuează astfel de teste.

Potrivit informațiilor obținute de către reporterii cotidianului Ziar de Suceava, DSP Suceava va începe să efectueze de mâine teste la cerere, prețul unui astfel de test urmând a fi în jurul sumei de 250 de lei.

Astăzi, Primăria Vatra Dornei a anunțat reducerea, prin HCL, a prețului pentru testarea PCR SARS – COV – 19, odată cu efectuarea analizei la Laboratorul amenajat la Spital.

Astfel, testările ce se efectuează la Vatra Dornei, precum și prețurile aferente, sunt:

  • test PCR SARS-COV-19 - 250 lei

- recoltări: NON-STOP la cortul-triaj (rezultatele se eliberează în maximul 24 de ore)

  • test SARS – COV – 2 anticorpi totali – gratuit pentru locuitorii Bazinului Dornelor (110 lei – pentru alte persoane)

- programări: 08.15 – 10.00 (la Secretariatul Spitalului sau la 0737.566.323)

- recoltări: 08.15 – 11.00 (rezultatele se eliberează în maximum două ore)

Adauga comentariu