DSVSA Suceava, o instituție care nu se face remarcată cu absolut nimic, se aprovizionează cu apă plată, apă minerală și cafea. De cinci zile instituția are un nou director

De joia trecută, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava are un nou director, respectiv pe doctorul în medicină veterinară Mihai Voloșeniuc.

Conform SEAP, astăzi, 13 iulie 2020, DSVSA a atribuit suma de 457 de lei (94,39 euro), fără TVA, pentru „Apa plata 500 ml + APA MINERALA CARBO 500 ML + CAFEA 500GR”.

Condițiile de livrare sunt următoarele: „La sediul DSVSA Suceava, in maxim 5 zile de la acceptarea prezentei in SEAP de ambele parti”.

Mai exact DSVSA Suceava a cumpărat 96 de sticle de apă  plată, de câte 500 ml, 96 de sticle de apă minerală, de câte 500 ml, și patru  cafele, de câte 500 de grame.

Firma care a câștigat licitația este SC Best Distribution SRL, din localitatea Suceava, care are website-ul www.serveteledehartie.ro.

Importanta instituție DSVSA Suceava nu iese în evidență cu nimic. Asociația Casa lui Patrocle este mult mai activă decât această instituție a statului. DSVSA nu se laudă cu nicio realizare, cu nicio acțiune, cu absolut nimic, în timp ce asociația menționată deseori publică pe Facebook acțiunile întreprinse.

 

Adauga comentariu