Echipa ISU Suceava, formată din pompieri și voluntari, a câștigat ultramaratonul umanitar „Autism 24”. În total s-au strâns peste 60.000 de lei pentru copiii cu nevoi speciale

O echipă formată din pompieri militari și voluntari ISU Suceava, a alergat în cadrul acțiunii umanitare Ultramaratonul Autism 24h Marea Neagră 2021.

„Evenimentul a fost destinat strângerii de fonduri, pentru ca 100 de copilași cu nevoi speciale, din cadrul Centrului <Blijdorp - O Nouă Viață> Suceava, să își petreacă vacanța la mare.
Sub deviza <Iubește-ți Aproapele>, echipa pompierilor suceveni a ocupat Locul I, pe țară, la strângerea de fonduri. Și nu au fost puține... Suma totală strânsă - 61.600 lei.
Cei cinci, care spun despre ei că sunt <o ECHIPĂ care nu cunoaște cuvântul ABANDON>, au fost susținuți de colegi pompieri, dar și de mulți alți buni samariteni, atât din Suceava, cât și din toate colțurile țării. Ba chiar și din străinătate...
Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de echipa câștigătoare și îi felicităm pe colegii noștri! Ne gândim că bucuria imensă a copiilor, la care au contribuit, s-a transformat cu adevărat într-o comoară în Cer”, a transmis ISU Suceava.

Echipa suceveană a fost formată din:

  • Sorin Mihalescul - voluntar ISU Suceava
  • Ancuța Hulubeac - plutonier
  • Adrian Ungureanu - plutonier major
  • Adriana Cușnir - voluntar ISU Suceava
  • Bogdan Tîmpescu - plutonier adjunct.

Adauga comentariu