Edilul Sucevei a fost premiat pentru cele patru mandate de primar. Municipiul administrat de Lungu a primit Diploma de Excelență pentru „Gestionarea Eficientă a Deșeurilor”

Astăzi, edilul Sucevei, Ion Lungu, s-a lăudat pe profilul său de Facebook cu faptul că, la Gala AMR 2021, a fost premiat pentru cele patru mandate de primar, iar municipiul administrat de el a primit o Diplomă de Excelență pentru „Gestionarea Eficientă a Deșeurilor”. 

Cu această ocazie, primarul a amintit faptul că orașul său a fost premiat aproape în fiecare an, din 2017 până în prezent.

„Municipiul Suceava a fost premiat la Gala Asociației Municipiilor din România aferentă anului 2021, organizată sub patronajul Președenției României, cu Diploma de Excelență în Gestionarea Eficientă a Deșeurilor.
Este al patrulea an consecutiv în care municipiul Suceava a câștigat un titlu de excelență, respectiv:
-Anul 2017, Excelență în Educație
-Anul 2018, Excelență în Iluminat Public
-Anul 2019, Excelență în Transport Public Electric
-Anul 2020, nu a fost organizată gala
-Anul 2021, Excelență în Gestionare Eficientă a Deșeurilor.
De asemenea, am fost premiat personal cu o Diplomă de Excelență pentru 4 mandate consecutive de primar.
Mă bucur foarte mult pentru acest premiu primit pentru gestionarea deșeurilor, care vine ca o completare pentru clasarea pe locul 4 la cele mai curate și verzi orașe din Romania, conform clasamentului publicat de Antena 3 în data de 29 noiembrie 2021. Avem un sistem modern de gestionare a deșeurilor cu cele 100 de platforme îngropate și 100 semiîngropate.
Vom face eforturi în continuare pentru a avea un oraș cât mai curat și cât mai verde.
Doamne Ajută”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu