Elevii unei clase de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava le-au făcut cadouri cățeilor din adăpostul Asociației „Casa lui Patrocle”: „Copiii au pus mânuță de la mânuță și-au adunat bani să cumpere granule, conserve și multe oase”

Ieri, adăpostul de animale al Asociației „Casa lui Patrocle” a primit vizita unei clase de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, sub coordonarea învățătoarei Ioana Andrada Gontariu. Învățătoarea, elevii săi și părinții elevilor s-au mobilizat și au făcut o surpriză animalelor îngrijite de asociația menționată, ducându-le granule, conserve și oase.

„Câteva crâmpeie din ziua de azi!
Printre câinii noștri și oamenii care sunt ceea ce iubesc!
A venit frigul. Le-au înghețat năsucurile și piciorușele. Dar cu inimile calde au primit-o în vizită pe Gontariu Ioana Andrada.
Ioana este învățătoare la Școala Gimnazială nr. 4 din Suceava. Ne-am cunoscut în urmă cu vreo trei ani, iar de-atunci adăpostul nostru i-a sădit în suflet o dependență care nu mai trece. Ne sprijină, vine la adăpost cu copiii, face colecte pentru căței, voluntariat. Iar înainte de toate, șlefuiește în sufletele elevilor săi dragostea, empatia și respectul pentru animale.
Copiii Ioanei din clasa a II-a D de la Școala 4 au pus mânuță de la mânuță și-au adunat bani să cumpere granule, conserve și multe oase pentru căței. Bravo, copii frumoși! Bravo vouă și părinților voștri!
Ne-am dori o lume plină de dascăli precum Ioana! Frumoși la chip și la suflet! Open minded! Deschiși! Emancipați! Cu decență, bun simț și dorința de a face ceva mai mult decât ore! Dorința aceea lăuntrică de a schimba ceva în comunitate! Căci asta ar trebui să guverneze România: dorința fiecăruia dintre noi de a îndrepta ceva! Și de-a face bine! De-a ajuta! Un om, un câine, o cauză!
Mulțumim Ioanei pentru vizită și pentru acest filmuleț care ne-a făcut pielea de găină! Mulțumim prietenei Ioanei, copiilor, părinților copiilor, cățeilor!
Și vouă, celor care ne citiți poveștile”, au transmis reprezentanții Asociației „Casa lui Patrocle”.

Adauga comentariu