Elicopterele SMURD aterizează mai rar pentru niște „no name-uri”. Dacă ești Virginel de la Suceava sunt disponibile chiar și pentru o simplă diaree. Pentru olimpicul național la matematică și pentru minerul electrocutat nu au fost

Cazul deja celebrului senator de la Suceava, Virginel Iordache, dus cu elicopterul la București pentru o simplă diaree, care putea fi tratată și acasă, cu Smecta, revoltă tot mai mult. Acești „Dumnezei” ai României, care își permit orice, oricând și au tupeul să calce în picioare pe oricine, numai să le fie lor bine, merită să fie arătați în fața tuturor și dați exemple de „așa, nu”.

Cum să îți permiți tu, senatorule, ca pentru o toxiinfecție alimentară, să vrei elicopterul SMURD „la scară”? Cum îți permiți tu, senatorule, să țipi la medicii de la Suceava, să faci scandal, să ameninți, să refuzi mașina de ambulanță, să faci circ, doar pentru a fi plimbat cu elicopterul SMURD la București. Știi că elicopterele SMURD sunt numai pentru transferul celor mai grave cazuri? Tu erai un caz grav? Știi că pentru un miner din județul Hunedoara - acel județ confundat de premierul Dăncilă cu județul Suceava -, elicoperul SMURD nu a venit? Știi că tânărul acela de 43 de ani era în stare extrem de gravă, după ce, la începutul acestei luni, s-a electrocutat în subteran? Știi că atunci s-au invocat condițiile meteo, pentru o simplă ploaie, iar bărbatul a fost transportat cu ambulanța, câteva ore bune, până la București? Nu a putut să vină după el nici elicopterul MAI, cu care zboară în campanie electorală toți oficialii guvernamentali, dintr-un județ într-altul. După un „no name”, nu s-a putut! 

Cum îți permiți tu, senatorule, în situația asta, cu toxiinfecție alimentară, să vrei elicopterul SMURD „la scară” și să îi ameninți pe medici? Cine ești tu? 

Știi că pentru un copilaș de 13 ani, care a căzut în cap pe scara interioară a hotelui Rusca din Hunedoara elicopterul nu a venit? Știi de ce? Doar pentru că era seară! Elicopterele nu vin în orice condiții pentru „no name”! Știi că acel copil era unul dintre olimpicii naționali la matematică? Știi că băiatul a intrat în comă imediat după izbitura puternică? Știi că acel copil a fost transportat de urgență la Timișoara, pe DN68 A, un drum plin de cratere imense, plin de curbe periculoase, în condițiile în care pentru el orice mișcare bruscă putea fi fatală? Știi tu, măi senatorule, că acel copil a murit? Cum îți permiți să spui tu că „dată fiind starea sănătății mele faptul ca salvarea ar fi făcut cel puțin 6 -7 ore pana la București s-a hotărât sa fiu transferat cu elicopterul”? Copilul acela avea un nume, pe care îmi doresc să nu îl uiți niciodată: Matei Paraschiv. Și era unul dintre copiii cei mai inteligenți din țara asta!

Virginel Iordache, senatorule, cum îți permiți? 

 

 

Adauga comentariu