ESTE NEVOIE DE TINE! O familie cere sprijinul comunității după ce întreaga agoniseală s-a făcut scrum din cauza unui vecin care a lăsat nesupravegheat un foc deschis

Familia Țugurlan din satul Pădureni, comuna Șendriceni, județul Botoșani, a început această săptămână totul de la zero, după ce luni, 21 septembrie 2020, toată munca și agoniseala sa din această vară s-a făcut scrum din cauza unui vecin care a dat foc la mai multe buruieni uscate și a lăsat focul nesupravegheat. Flăcările s-au extins la gospodăria familiei sus-numite și a carbonizat tot ce i-a stat în cale.

„Alarma s-a dat puțin înainte de ora 15, iar la fața locului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și Garda de Intervenție Săveni, cu patru autospeciale cu apă și spumă și ambulanța SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, ardea un depozit de furaje, dar și alte anexe, existând pericolul de propagare a flăcărilor la locuință şi alte construcții. (...) Incendiul a fost stins după șase ore. Au intervenit, în total, 28 pompierii militari și voluntari. Au ars cinci anexe, circa 250 de tone de furaje, șapte porci și o capră”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu, conform Monitorul de Botoșani.

„A ars în jur de 300 de baloți de fân, grajdurile aferente pentru animale, încă un fânar mai mititel, alte două grajduri, am rămas fără fânul pentru toată iarna. Am muncit toată vara și un băiat din neatenție... . A aprins un foc alături și vântul a adus scântei de acolo. Au ars opt porci în grajd, o capră, restul le-am salvat. Socotind la fân și la grajduri prejudiciul este în jur de trei miliarde”, a spus un membrul al familiei Țugurlan. 

Familia lovită de necaz cere sprijinul comunității pentru a trece peste aceste clipe grele.

„Dragi prieteni, familia noastră trece prin momente de grea încercare după ce luni 21.09.2020, în jurul orei 15:00, neatenția unui vecin care a lăsat focul nesupravegheat a distrus anexe, grajduri, arzând animale și cca. 250 tone de furaje.😓Facem un apel la toți oamenii de bine, ca din puținul fiecaruia , sa ajutam să treacă cu bine peste acest necaz.
Fiecare contribuție, oricât de mică face enorm pentru niște oameni a căror muncă și agoniseală s-a pierdut în foc în câteva minute. Să nu rămânem indiferenți. Doamne ajută!🙏🙏🙏 Pentru sprijin , familia poate fi contactată la numărul de telefon 0741146840 Silviu Tugurlan.”

Se pot face donații financiare pe contul de mai jos:

IBAN: RO30CECEC001946366251011 - CEC BANK, titular Liliana Țugurlan

Poți ajuta familia Țugurlan și luând legătura cu membrii familiei: Ralua Țugurlan, Silviu Țugurlan, Mihaela Țugurlan, Sebastian Țugurlan.

sursa foto/video: Facebook/ Daniel Caslariu 

Adauga comentariu