EXCLUSIV – Lucan Jr. a părăsit Bistrița pentru Suceava, dar ce să vezi: urmăritul penal vrea să-și ceară transferul înapoi la Bistrița!

Povestea transhumanței fiului „dumnezeului” Lucan a început pe vremea când acesta a rămas fără nici o lețcaie în jeburi. Rămas fără slujbă în urma anchetelor deschise pe numele lui și al tatălui său, Ciprian Lucan și-a încercat norocul prin mai multe spitale...

În urmă cu un an, mai exact la sfârșitul lunii mai 2018, fiul doctorului Mihai Lucan, Ciprian Lucan, a participat la un concurs în vederea ocupării unui post de medic urolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Concurența a fost una „acerbă”, Lucan Jr. fiind unicul candidat, iar acesta și-a adjudecat postul, chiar dacă unul pentru o perioadă determinată.

Citește și https://www.stiridebistrita.ro/infractorul-ciprian-lucan-baiatul-infractorului-mihai-lucan-vine-la-spitalul-din-bistrita-cu-cea-mai-tare-pila-radu-moldovan-au-fost-la-vanatoare-impreuna-radu-zice-ca-nu-e-de-interes-public-plus-dumele-lui-lazany

La nici două luni de la înscăunarea urmăritului penal la Bistrița, acesta își depune dosarul pentru angajare la un alt spital, respectiv Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Citește și https://www.stiridebistrita.ro/lucan-jr-cu-fundul-doua-barci-este-angajat-la-bistrita-dar-si-depus-dosarul-pentru-un-post-similar-la-suceava-va-pleca-beizadeaua-lucaniana-sincer-ii-uram-drum-bun-si-cale-batuta

Ciprian Lucan nu se mai prezintă la concurs, dar repetă faza cu depusul dosarului încă de două ori, ultima dată luând în serios decizia de a se muta „acasă”. Astfel, în luna martie 2019, Ciprian Valerian Lucan participă în sfârșit la concurs, acolo unde este declarat admis.

Citește și https://www.ziardesuceava.ro/lucan-junior-se-va-muta-la-suceava-de-la-inceputul-lunii-iunie-acesta-va-ocupa-postul-de-medic-urolog-scos-la-concurs-de-spitalul-judetean?fbclid=IwAR3Z33o-i8YRSmpYPh2RrcrVJt2_9vJlb8QDxNQ6Z45dZy445bQvgID8FAc

Între timp, Lucan Jr. activează în cadrul Secției de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, acesta având contractul până în luna iunie 2019. Fără să mai stea pe gânduri, Ciprian Lucan pleacă de la Bistrița, astfel că în prezent este angajat pe perioadă nedeterminată în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Însă vestea uluitoare vine tot de la Bistrița, acolo unde managerul SJU, Gabriel Lazany, declară pentru stiridebistrita.ro că medicul Ciprian Lucan și-ar fi cerut transferul înapoi la Bistrița!

„În momentul de față doctorul Ciprian Lucan nu mai lucrează în cadrul SJU Bistrița, el a avut un contract pe durată determinată. Între timp acesta a dat un concurs pentru un post pe perioadă nedeterminată la Suceava, a luat postul acolo, s-a prezentat la post, dar din câte am observat el are o dorință de a reveni la Bistrița, iar în acest sens și-a făcut și o cerere de transfer. Conform noilor normative legale, are acest drept de a se transfera între unitățile publice de același gen. Eu i-am aprobat cererea. Locul rămas liber după plecarea lui a rămas vacant. Dacă dorește să se transfere, iar spitalul din Suceava îi aprobă transferul, eu nu am nicio problemă. Eu am lucrat în condiții mai mult decât bune cu domnul doctor, pacienții au fost mulțumiți de serviciile medicale ale acestuia, pe ambulatoriu de specialitate – foarte disciplinat. Eu nu am de reproșat absolut nimic doctorului Ciprian Lucan. Ceea ce are el, problemele legale, îl privesc. Atâta vreme cât are drept de liberă practică din partea Colegiului Medicilor, acolo noi am verificat tot dosarul și nu există nici o înscriere vis-a-vis de probleme de malpraxis, sau vreo sesizare de acest gen, este un dosar absolut curat! Dacă în urma proceselor pe care acesta le are se vor schimba aceste condiții, noi ne vom plia pe ceea ce va stabili instanța de judecată. Din punctul de vedere al managerului, eu nu am ce să-i reproșez doctorului Ciprian Lucan!” – a declarat Gabriel Lazany pentru stiridebistrita.ro.

În Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava nu se știe nimic de intenția noului venit de a se transfera înapoi la Bistrița! Managerul instituției, Vasile Rîmbu, a aflat vestea din gura jurnaliștilor de la ziardesuceava.ro, iar răspunsul acestuia a fost: „eu nu pot obliga pe nimeni să rămână aici dacă nu dorește”, lăsând să se înțeleagă că va aproba transferul lui Lucan Jr., atunci când acesta îi va prezenta documentul.

Comentarii

Maria Melania Bejan

04.10.2019 19:43

Soțul meu putrezeste din cauza medicilor Mihai Lucan și Ciprian Lucan. În timp ce ei delapidau ICUTR Cluj, în institut s-a cuibărit molimă.Goana după faimă și banii i-au determinat să ascundă situația din spital. Au murit oameni datorită ignorantei, nepasarii,neglijentei acestor medici..Personal,prezenta lui Ciprian Lucan la Suceava, îmi face rău. Probabil că la Suceava sunt "câinii cu colaci în coadă " de au lăsat Clujul pentru Suceava... sau acolo nu-i mai suportă nimeni.
Nu au avut suflet si nici simțul responsabilității ..să nu aud de ei!!!

Adauga comentariu