Farmec își consolidează poziția de lider pe segmentul produselor depilatoare prin extinderea gamei

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este în continuare liderul segmentului de produse depilatoare, cu o cotă de piață în 2018 în volum de 55,9% și în valoare de 52%*, conform datelor Nielsen. Pentru menținerea poziției, Farmec adaugă produse noi în gama Farmec Depilatoare, care completează oferta actuală.

Linia Farmec Depilatoare se situează în ultimii ani pe prima poziție a acestui segment, cele mai vândute produse fiind benzile și cremele depilatoare, alternative rapide de utilizare. Benzile Depilatoare pentru Față cu Ceară Gel și Benzile Depilatoare pentru Corp cu Ceară Gel sunt noile produse adăugate portofoliului, create pe baza ingredientelor de ultimă generație și a inovațiilor în ceea ce privește modul de utilizare și prezentare.

„Pentru a ne adapta schimbărilor din industria cosmetică, trebuie să actualizăm periodic portofoliul de produse, astfel încât să rămânem constant conectați la preferințele și necesitățile actuale ale consumatorilor. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care am lansat două produse noi pentru completarea ofertei de benzi Farmec Depilatoare. Benzile Depilatoare pentru Față cu Ceară Gel și Benzile Depilatoare pentru Corp cu Ceară Gel se diferențiază prin structura de tip gel pe care o are ceara existentă pe benzi. Această ceară gel conferă benzilor o mai bună aderență, asigurând o epilare eficientă și în cazul firelor de păr mai scurte. Un alt beneficiu important pe care îl au noile benzi depilatoare este modul de utilizare mai simplu și mai rapid, fără a fi nevoie de alte manevre pentru desprinderea acestora. Vom continua cercetarea și dezvoltarea acestei categorii de produse, pentru a oferi consumatorilor noștri un portofoliu variat de produse inovatoare și de calitate”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec. 

Piața produselor depilatoare este în plină expansiune și, bazându-se pe ultimele trenduri de consum, Farmec preconizează o evoluție a vânzărilor pentru produsele cu ceară gel, ce prezintă numeroase avantaje: benzile nu necesită frecare pentru desprindere, sunt testate pe piele sensibilă, sunt eficiente pe păr scurt, iar structura de gel a cerii conferă o mai bună aderență. De asemenea, noile produse conțin extract de Ceai Matcha și Bambus, pentru o piele fină și hidratată după epilare.

Gama Farmec Depilatoare conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de epilare. Astfel, consumatorii pot opta pentru creme depilatoare, benzi pentru față sau corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, ceară tip gel, perle de ceară, roll-on geluri, soluții de curățare a cerii după epilare, cât și accesorii pentru epilare.

Toate produsele Farmec Depilatoare au acțiune rapidă și eficiență sporită, conținut ridicat de ingrediente active pentru îmbunătățirea toleranței la nivelul pielii, dar și hidratare, catifelare și protecție. Mai mult, în componența gamei există produse cu viteză de acțiune avansată, lăsând o senzație de prospețime și un parfum plăcut în doar trei minute de la aplicare.

În ceea ce privește forma de prezentare, produsele Farmec Depilatoare se regăsesc în formate ergonomice, adaptate în funcție de zona de aplicare, astfel încât să fie ușor de utilizat.

În sezonul estival 2019, Farmec își așteaptă consumatorii în cadrul magazinelor de brand Farmec, magazinului online farmec.ro, dar și în hipermarketuri și alte puncte de comercializare, cu oferte promoționale și activări speciale pentru gama Farmec Depilatoare.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc - rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În iunie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea și un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciză, la Bacău.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania   

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site şi magazin online: www.farmec.ro

Adauga comentariu