Femeia care s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc de pe Mărășești, după ce s-a vindecat de coronavirus, este profesoară la o școală gimnazială din orașul Salcea

În seara de 19 octombrie 2020, în jurul orei 19.00, o femeie a sunat la 112 și a anunțat faptul că sora sa, A.A.E. (42 de ani) s-a aruncat de la balconul locuinței sale de pe strada Mărășești din municipiul Suceava.

Victima este profesoară de matematică în cadrul unei școli gimnaziale din orașul Salcea. Aceasta este căsătorită, însă soțul ei este plecat la muncă în străinătate, fiind angajatul unei firme de transport.

Ieri, puțin înainte de ora 19.00, apelanta s-a dus în vizită la domiciliul surorii sale. Văzând că aceasta nu a deschis ușa și nici la telefon nu a răspuns, femeia a ieșit în fața blocului, unde a găsit-o pe A.A.E. căzută pe spațiul verde din dreptul balconului aflat la etajul IV. 

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță, care a transportat victima la spital. A.A.E. a fost diagnosticată prezumtiv cu „poliotraumatism grav prin cădere de la înălțime”.

Apelanta a spus că victima urma un tratament medicamentos și suferea de depresie.

Conform cotidianului Monitorul de Suceava, victima a fost recent externată din spital, după ce s-a vindecat de coronavirus.

sursa foto: Emanuel Drăgoi

Adauga comentariu