Femeia care a vrut să-și opărească soțul cu apă clocotită este cumnata „Mâncătorului de femei”, Vasile Lavric

Detalii incredibile ies la iveală după ce Elisabeta O. (40 de ani), din comuna Horodnic de Sus, a fost evacuată de la domiciliu pentru că ar fi încercat să-și bată soțul cu un obiect contondent și să-l opărească cu apă fierbinte.

Victima susține că cele vehiculate în presă, privind obiectul cu care a fost lovit, nu ar fi adevărate. Conform bărbatului, consoarta nu l-ar fi lovit un făcăleț, ci cu o coadă de topor.

În urma acestui eveniment față de femeie a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Se pare că agresoarea este sora ultimei soții a lui Vasile Lavric, cunoscut drept „Mâncătorul de femei” din Rădăuți.

La data de 15 ianuarie 2021, între Elisabeta O. și soțul său Dumitru O. (48 de ani) a izbucnit un nou conflict din cauza istoricului lui Lavric. În trecut, cei doi soți s-au mai certat deoarece mama Elisabetei ar fi locuit o vreme împreună cu Aurica și Vasile Lavric la domiciliul celui din urmă. De multe ori, Dumitru O. i-a reproșat soției sale că își asumă un pericol iminent dacă își mai vizitează mama și sora, având în vedere faptul că Lavric ar putea fi un criminal. De cele mai multe ori, în urma reproșurilor lui Dumitru O., soția sa se enerva și astfel luau naștere adevărate scandaluri între cei doi.

Între timp, sora Elisabetei O. a dispărut, după ce femeia ar fi plecat împreună cu Vasile Lavric pentru a ridica un autovehicul cu o platformă. De atunci nu s-a mai aflat absolut nimic despre ea. Mama Elisabetei și Auricăi se pare că s-a stins din viață nu demult.

În luna decembrie a anului 2020, între soții O. a mai avut loc un scandal sfârșit cu dosar penal, victimă fiind tot bărbatul.

 

 

 

 

Adauga comentariu