Femeie bătută și amenințată cu moartea de fostul concubin în Piața agroalimentară din Rădăuți

La data de 12 iunie 2020, la ora 09.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a primit o plângere din partea Ceraselei B. (25 de ani), localnică, despre faptul că, în cursul zilei de 8 iunie a.c., în timp ce se afla în Piaţa agroalimentară din Rădăuţi, pe fondul unor divergenţe şi acuzaţii de infidelitate, ar fi fost agresată fizic de către fostul concubin, Costică Litră (32 de ani), localnic, care i-a adresat şi ameninţări cu moartea.

Din verificările făcute de polițiști a reieșit că, la data de 8 iunie 2020, pe la ora 16.00, în timp ce Cerasela B. se afla în Piaţa agroalimentară din Rădăuţi, s-a întâlnit cu fostul concubin, Costică Litră, care, pe fondul unor divergenţe şi acuzaţii de infidelitate, a lovit-o şi i-a adresat şi ameninţări cu moartea.

Tânăra nu a suferit leziuni ca urmare a actelor de agresiune şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a depus plângere împotriva agresorului.

Fiind audiată, Cerasela B. a declarat faptul că se află într-o stare de temere şi a solicitat eliberarea unui ordin de protecţie provizoriu.

În acest caz, în urma redactării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de Costică Litră, începând cu data de 12 iunie 2020, ora 11.00, pe o perioadă de cinci zile.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Adauga comentariu