Femeie găsită moartă sub un strat de zăpadă

La data de 11 ianuarie 2019, pe la ora 09.15, polițiștii din Vadu Moldovei au fost anunțați prin 112 de  către Gheorghe T., din comuna Drăgușeni, despre faptul că a găsit o femeie căzută în stradă și este posibil să fie decedată.

Cu ocazia cercetărilor făcute de oamenii legii s-a constatat faptul că, în jurul orei 09.00, apelantul, în timp ce curăța zăpada de pe drumul din fața locuinței sale, a găsit-o pe Aurica O. (64 de ani), din municipiul Pașcani, căzută pe marginea drumului și acoperită de un strat subțire de zăpadă.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, însă medicii au constatat că femeia era moartă probabil de 2 – 3 ore.

Polițiștii au stabilit că Aurica O. are domiciliul în municipiul Pașcani, județul Iași, însă de mai mulți ani locuiește fără forme legale în comuna Drăgușeni, în casa părintească. Aceasta era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, locuia singură și obișnuia frecvent să se deplaseze în localitățile învecinate.

Ieșeanca a fost văzută de săteniu din Drăgușeni în seara zilei de 10 ianuarie 2019, în jurul orei 20.00, la un bar din apropiere fiind în stare avansată de ebrietate. La examinarea externă, cadavrul nu prezenta semne de violență pe suprafața corpului.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Sursa foto: www.b1.ro

Adauga comentariu