Ferrari s-a supărat pe angajații restaurantului Millegusti din Rădăuți, din cauza notei de plată, și a început să-i amenințe cu un cuțit. Scandalagiul a fost pus pe fugă de un polițist aflat în timpul liber

La data de 4 aprilie 2021, la ora 19.53, polițiștii din Rădăuţi au fost anunțaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană amenință personalul din bucătăria restaurantului Millegusti din localitate având asupra sa și un cuțit.

În seara zilei de 4 aprilie a.c., în jurul orei 19.40, după ce în prealabil Husdup Marius Ferarri (40 de ani), din municipiul Rădăuți, a consumat băuturi alcoolice în incinta restaurantului Millegusti, având unele disensiuni cu personalul localului în privința notei de plată, a revenit și a pătruns pe ușa secundară în incinta bucătăriei restaurantului, loc în care a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, adresând totodată amenințări cu acte de violență angajaților aflați în acel moment în bucătărie.

Pentru aplanarea situației a intervenit Lucian Popa (37 de ani), din municipiul Rădăuți, polițist din cadrul Serviciului Rutier, care era în timpul liber și se afla în restaurant la acea oră, solicitând persoanei respective să părăsească incinta, împrejurare în care a fost amenințat și el. În aceste condiții agresorul a părăsit în fugă incinta restaurantului iar polițistul l-a urmărit pentru a-l imobiliza și deposeda de cuțit.

La un moment dat, au sosit și echipajele de poliție și jandarmi și au reușit pe o stradă laterală să îl imobilizeze și să îl încătușeze pe Husdup Marius Ferrari.

Din verificările făcute a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, fiind găsit ulterior de către polițiști.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Husdup Marius Ferrari nu este la primele probleme cu legea. În trecut el a fost luat pe sus de procurorii DIICOT, fiind implicat în contrabanda cu țigări.

 

Adauga comentariu