Fiica fostului arhitect şef al județului Suceava este artizanul blocului construit peste drum de Kaufland fără respectarea tuturor regulilor de urbanism

Blocul ridicat pe strada Universității din municipiul Suceava, chiar în fața Bisericii Sfântu Nicolae de Rit Vechi, a fost proiectat de către SC Arhitect 95 SRL Suceava firmă administrată de către arhitectul Ana Victoria Rabiniuc Mocanu.

Aceasta este fiica lui Constantin Rabiniuc Mocanu, fostul arhitect șef al județului Suceava și o apropiată a arhitectului Daniel Tudor Munteanu, de loc din județul Bacău, vicepreședinte și fondator al filialei USR Suceava.

Blocul de pe strada Universității nu pare să respecte toate regulile de urbanism și parcă e desprins dintr-un alt film, urmând a aglomera mult mai mult respectiva arteră rutieră.

Arhitectul Ana Victoria Rabiniuc Mocanu pare să nu fi apelat la apropiații săi cu cunoștințe în domeniul arhitecturii cum ar fi tatăl său ori Daniel Tudor Munteanu, membru USR, partid care vrea să schimbe România stradă cu stradă.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Arhitect 95 SRL Suceava a fost înființată la data de 29 martie 1995. Anul trecut, societatea a avut o cifră de afaceri de 79.327 de lei, un profit net de 6.287 de lei și doi angajați.

Este interesant cum o firmă de arhitectură care a proiectat un bloc de dimensiuni destul de mari și care are destule contracte semnate cu Primăria municipiului Suceava nu reușește să înregistreze un profit net pe măsură.

Comentarii

Mariana

12.09.2020 18:02

Aiureli consumatoare de timp ... Nominalizati-i pe cei care au autorizat constructia amintita. Respectarea normelor de urbanism  tine de autorizare nu de proiectare. Cei care au autorizat au si ei culoare politica? 

Adauga comentariu