Firma fiului primarului din Moldovița este una dintre societățile vizate de ancheta de la Direcția Silvică Suceava privind deturnarea unor licitații

Ieri, polițiștii suceveni au desfășurat mai multe percheziții pe raza județelor Suceava, Neamț și Harghita într-un dosar înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Concret, mai multe gatere și-au modificat din pix situația financiară pentru a se putea înscrie la licitațiile organizat de Direcția Silvică Suceava privind exploatarea de masă lemnoasă.

De asemenea, mai mulți angajați de la Direcția Silvică Suceava sunt acuzați că nu au verificat situația agenților economic înscriși la aceste licitații, permițându-le să câștige licitații la care nu aveau dreptul să se înscrie.

Una dintre firmele bănuite că ar fi implicată în această întreagă schemă este SC Narilserv SRL Moldovița, firma administrată de Narcis Traian Iliesi, fiul lui Traian Iliesi, primarul din Moldovița.

Ieri, societatea lui Iliesi Junior a fost percheziționată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității al IPJ Suceava, oamenii legii ridicând mai multe documente.

Problemele pare că se țin scai de Narcis Traian Iliesi și gaterul său. La începutul lunii trecut, SC Narilserv SRL Moldovița a fost vizitată de polițiști, ocazie cu care aceștia au aplicat o amendă în valoare de 6.000 de lei și au confiscat 622 mc cherestea rășinoase, 177 mc lemn rotund rășinoase și 63 mc lemn rotund fag, material lemnos în valoare totală de aproximativ 500.000 de lei, deoarece nu existau acte pentru această cantitate de lemn.

Adauga comentariu