Firmele care au batjocurit străzile din Suceava, acoperind cu pavele găurile pe care le-au făcut, au fost „premiate” de polițiștii rutieri cu amenzi de circa 30.000 de lei

Firmele care au batjocurit străzile din Suceava spărgându-le și acoperind găurile produse cu pavele au fost răsplătite de Serviciul de Poliție Rutieră Suceava. Firmele respective au decupat segmente din carosabil pentru a repara avariile de la conductele de apă sau gaz de sub asfalt.

Pentru că firmele respective nu au adus drumul public la starea inițială, polițiștii le-au oferit patru amenzi în valoare de 29.500 de lei.

 

Deoarece administratorul drumurilor în cauză este Primăria Suceava, reporterii de la Monitorul de Suceava au obținut un punct de vedere de la viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

„Ce pot să vă spun este că pentru avariile pe timp de iarnă aducerea la starea inițiala este dificilă, de aceea nici nu aprobăm decât lucrările urgente, avariile la care trebuie intervenit obligatoriu. Nu se poate lucra nici cu asfalt la cald, nici cu beton, iar mixtura stocabilă la rece nu se poate pune pe terasament din balast. Singura opțiune pentru a se circula în condiții de siguranță sunt refacerile cu pavaj”, a spus viceprimarul.

sursa foto: Facebook/ Make Suceava Great Again

Adauga comentariu