Fiul fostului director de la SGA Suceava va fi înmormântat miercuri. Tânărul a murit într-un grav accident rutier în Bistrița-Năsăud: „Niciodată nu vom putea exprima ce a însemnat Natty în viețile noastre”

Familia lui Natty Drăgoi, tânărul sucevean care ieri, 8 mai 2022, și-a pierdut viața într-un accident rutier în Bistrița-Năsăud, au anunțat faptul că înmormântarea acestuia va avea loc la data de 11 mai 2022. Corpul neînsuflețit al suceveanului este depus la Capela Cimitirului Evanghelic Suceava.

„Cuvintele nu sunt niciodată suficiente să exprime dragostea și grija unui tată pentru fiul său, iubirea și constanta compasiune a mamei, sincera admirație a fratelui mai mic care se regăsește tot mai adesea în modelul celui mai mare și bucuria surorii mai mici de a vedea un adevărat bărbat în fratele ei.

Niciodată nu vom putea exprima ce a însemnat Natty în viețile noastre, dar știm cu certitudine că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu mult mai mult decât am fi știut noi să cerem.

Natty, tu ești acum în îmbrățișarea Tatălui. Nimeni și nimic nu te mai poate despărți de profunzimea prezenței lui Dumnezeu pe care ai căutat-o cu atâta pasiune în timpul vieții tale. Tot dorul tău sincer pentru Hristos a fost împlinit astăzi, când Domnul te-a luat acasă.

Noi, ca familie, suntem pe deplin recunoscători pentru timpul în care l-am avut pe Natty in viețile noastre și știm cu certitudine că într-o zi ne vom revedea, în prezența Creatorului, Cel care e suveran”, a transmis familia lui Natty Drăgoi.

Tânărul este fiul fostului director al SGA Suceava, Daniel Drăgoi.

Adauga comentariu