Fiul lui Severin Tcaciuc a fost implicat într-un eveniment rutier în parcarea Hotelului Bucovina

La data de 19 mai 2019, pe la ora 12.00, Gheorghe I., Simona D., ambii din municipiul Piatra Neamț şi minorul Erik I., în vârstă de un an şi opt luni, copilul celor doi, care era într-un căruț împins de mama sa au ieșit din hotelul Bucovina din municipiul Suceava pentru a se deplasa la mașină.

Gheorghe I. a deschis portiera stânga spate, iar concubina acestuia şi căruţul în care se afla copilul se aflau lângă maşină. În acel moment, un autoturism Audi care era parcat pe aceeaşi alee în faţa hotelului, a fost manevrat cu spatele de Severin Tcaciuc (25 de ani), din municipiul Suceava, fiul celebrului afacerist certat cu legea, Severin Tcaciuc şi s-a apropiat de grupul de persoane menţionat mai sus. Deoarece s-au speriat, Gheorghe I. a tras brusc căruţul în care se afla copilul pentru a nu fi atins de autoturismul Audi iar copilul a fost lovit la cap de portiera autoturismului marca Mitsubishi, care era deschisă, proprietatea lui Gheorghe I..

După eveniment, Severin Tcaciuc JR a coborât geamul maşinii şi şi-a cerut scuze pentru faptul că s-au speriat de manevra sa de a da cu spatele, după care a plecat de la faţa locului, fără a şti că băiatul din căruţ s-a lovit la cap. 

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţa care l-a transportat pe minor la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabili diagnosticul „TCC ușor”.

Severin Tcaciuc JR a revenit cu autoturismul şi a declarat verbal că nu a lovit căruţul şi nu a ştiut despre faptul că minorul a fost lovit la cap.

În urma vizionării camerelor video ce au surprins evenimentul, polițiștii nu au putut stabili dacă căruţul în care se afla copilul a fost atins de autoturismul condus de juniorul Tcaciuc.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Adauga comentariu