Fiul unui consilier local PSD din Solca a ajuns la spital după ce s-a împușcat în cap. Copilul se juca prin curte cu o armă de tir

Aseară, în jurul orei 20.00, Gheorghe Ghinghiloschi, din orașul Solca, consilier local PSD, a anunțat serviciul 112 cu privire la faptul că fiul său în vârstă de 13 ani s-a împușcat în cap cu câteva alice dintr-o armă de tir.

Se pare că un frate de-al victimei, în vârstă de 17 ani, ar fi găsit arma în pădure, la circa doi kilometri de casă, și ar fi adus-o la domiciliu pentru a o arăta tatălui său. Arma ar fi fost lăsată prin curte nesupravegheată lângă un utilaj agricol, iar minorul de 13 ani ar fi luat-o și s-ar fi autoaccidentat. În urma descărcării armei, victima s-a ales cu răni superficiale la nivelul feței.

Arma respectivă este o armă de tir sportiv, cu aer comprimat. Aceasta prezenta urme de degradare.

Pe la ora 20.00, în timp ce se afla în gospodărie, adolescentul de 17 ani a auzit țipetele fratelui său în vârstă de 13 ani, care se afla la circa 10 metri. Când adolescentul și-a și-a văzut fratele mai mic, a observat că acesta acuza dureri la nivelul feței, iar la picioarele acestuia se afla arma în cauză.

După ce tânărul de 17 ani și-a găsit fratele rănit, Gheorghe Ghinghiloschi și-a dus fiul rănit la Spitalul Județean Suceava. Victima nu a fost internată, deoarece rănile nu erau majore.

Polițiștii au ridicat arma pentru a fi supusă unei constatări criminalistice balistice.

Astăzi, victima va fi audiată.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” , „uzul de armă fără drept” și „vătămarea corporală din culpă”.

sursa foto: stirileprotv.ro

Adauga comentariu