Flota „verde” a Primăriei Suceava va consuma în următorii patru ani motorină și benzină în valoare de peste două milioane de lei

În ultimii ani, primarul Ion Lungu al municipiului Suceava i-a zăpăcit pe suceveni cu energia verde, anunțând că municipalitatea a cumpărat autobuze electrice, mașini electrice, trotinete electrice și avem aproape certitudinea că nu s-a ratat și achiziționarea unui lot de periuțe de dinți electrice.

Recent, Primăria Suceava a încheiat un acord – cadru cu Lukoil România, care va trebui, în următorii patru ani, să furnizeze combustibil instituției conduse de edilul Ion Lungu.

Conform anunțului de pe SEAP, Lukoil va furniza carburanți auto (motorină B7 și benzină fără plumb E5) prin intermediul bonurilor valorice, pentru autovehiculele aflate în parcul auto al Primăriei municipiului Suceava pentru o perioadă de patru ani.

Valoarea totală a achiziției este de 2,4 milioane de lei (2016413.01 lei + TVA).

Cantitatea estimată de carburanți ce se vor achiziționa pe durata întregului acord cadru este de 461.566 de litri(325.334 de litri de motorină B7 și 136.232 de litri de benzina fără plumb E5). Cantitatea anuală de carburanți este de 115.391.50 de litri.

Trebuie menționat faptul că Primăria Suceava nu este obligată să consume toată cantitatea de motorină și benzină pe care s-a angajat să o cumpere în următorii patru ani.

Adauga comentariu