Focuri de armă pentru prinderea unui agent de vânzări, care a furat circa 3.000 de lei de la angajator. Hoțul a fost condamnat definitiv la un an și patru luni de închisoare cu executare

Ieri, polițiștii suceveni s-au dus în căutarea lui Andrei Ștefan Bejenar (25 de ani), din municipiul Suceava, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Individul a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „delapidare”. Judecătoria Suceava l-a obligat pe inculpat la plata sumei de 3161,38 lei părții vătămate, reprezentând daune materiale.

În data de 11 - 12 noiembrie 2018, tânărul, care lucra în calitate de agent de vânzări la SC Werta Prodcom SRL, și-a însușit o sumă de bani din gestiunea pe care o administra. Respectivii bani proveneau din încasările din data de 9 noiembrie 2018. Cei circa 3.000 de lei nu au mai fost depuși în contul angajatorului deoarece au fost cheltuiți de inculpat.

Așadar, ieri, oamenii legii l-au identificat pe Andrei Ștefan Bejenar la domiciliul său. În momentul în care tânărul i-a văzut pe polițiști, a luat-o la fugă printre locuințele din vecinătatea locuinței sale. În aceste condiții, unul dintre polițiștii SIC a efectuat două focuri de armă în plan vertical. După circa 500 de metri de urmărire, Bejenar a fost prins, încătușat și dus la Penitenciarul Botoșani.

Individul figura ca fiind urmărit la nivel național.

 

 

Adauga comentariu