Focuri de armă trase în joacă în centrul Sucevei, după o așa-zisă șicanare în trafic. Protagoniștii au încasat câte o amendă de 5.000 de lei fiecare

La finalul lunii trecute, pe data de 30 iunie, pe la ora 14.00, în urma unei șicanări în trafic, doi tineri și-au oprit mașinile pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, și s-au luat la ceartă. 

În conflict au fost implicați doi tineri, unul în vârstă de 19 ani și altul de 20 de ani. Tânărul de 19 ani era șoferul unui autoturism marca Chevrolet, iar cel de 20 de ani conducea un autoturism marca Mercedes.

În timp ce tinerii se certau și se amenințau reciproc, unul dintre ei a scos pe geamul mașinii un pistol airsoft. Pe urmă, șoferul Mercedes-ului a scos și el un pistol airsoft și a început să tragă în direcția șoferului autoturismului Chevrolet, provocând distrugeri minore caroseriei.

În urma evenimentului s-a constatat faptul că cei doi tineri se cunoșteau. Ambii șoferi au fost amendați cu câte 5.000 de lei fiecare, iar cele două pistoale airsoft au fost confiscate de oamenii legii, conform unor surse ale cotidianului online Ziar de Suceava.

Cei doi tineri nu au depus plângere unul împotriva celuilalt pentru cele întâmplate.

 

Adauga comentariu