Foresta Suceava a închieat un protocol de colaborare cu Liceul cu Program Sportiv

Foresta Suceava își continuă dezvoltarea, iar un pilon important în evoluția unei echipe pe termen lung îl reprezintă centrul de copii și juniori.

„Clubul nostru a încheiat un protocol de colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Suceava, acest parteneriat având misiunea de a sprijini tinerii jucători de pe plan local și identificarea jucătorilor talentați din curtea Liceului cu Program Sportiv care pot face pasul către echipa fanion a Sucevei”, arată reprezentanții clubului Foresta Suceava.

În acest sens, Foresta Suceava va avea o echipă secundă ce va evolua în Liga a V-a în acest sezon, obiectivul fiind ca aceasta să facă pasul spre Liga a IV-a începând cu stagiunea viitoare. Această echipă va fi formată din juniori născuți în 2003 și 2004 care provin de la Liceul cu Program Sportiv și va fi antrenată de profesorul Ovidiu Bosancu. Toate costurile proiectului vor fi suportare de Foresta Suceava.

Pentru ca tranziția tinerilor jucători să fie mai ușoară, va exista un proces de integrare în lotul echipei mari. În fiecare săptămână, prin rotație, doi sau trei jucători de la echipa secundă se vor antrena alături de lotul de seniori. De asemenea, un alt punct al tranziției este reprezentat de cooptarea în stafful primei echipe a unui antrenor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Adauga comentariu