Fostul primar al comunei Valea Moldovei a fost amendat cu 500 de lei pentru că a sunat abuziv la 112. Deși lângă el erau niște polițiști, traseistul politic a apelat serviciul 112 pentru a anunța că un magazin funcționează lângă o secție de votare

Conform surselor Ziar de Suceava, fostul primar al comunei Valea Moldovei, Constantin Moroșan, fost membru PSD actual membru PNL, a sunat ieri, în ziua alegerilor locale, la 112 pentru anunța că un magazin aflat în apropierea unei secții de votare din satul Mironu este deschis. 

Se pare că, Moroșan fiind presat de gândul că va putea pierde fotoliul de primar al comunei Valea Moldovei, a sunat degeaba la 112 chiar dacă în apropierea magazinului pe care l-a sesizat se aflau angajați ai MAI care aveau grijă ca totul să fie în regulă în zona respectivei secții de votare.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști care au observat faptul că magazinul cu pricina era închis. Așadar, pentru că s-a constatat că fostul primar a sunat la 112 în prezența polițiștilor care păzeau secția respectivă de votare, politicianul a fost amendat cu 500 de lei pentru apelare abuzivă a serviciului 112.

 

Adauga comentariu