Fostul șef al Ocolului Silvic Moldovița se judecă cu Direcția Silvică Suceava pentru că ar fi fost forțat la ordinul lui Gheorghe Mihăilescu să-și dea demisia: „Am contestat decizia directorului general prin care mi-a impus demisia”

Astăzi, la Tribunalul Suceava a avut loc primul termen din dosarul în care Georgel Zlei, fostul șef al Ocolului Silvic Moldovița, dă în judecată Direcția Silvică Suceava pentru că a fost demis din fruntea ocolului.

„Am contestat decizia directorului general (n.r. - Gheorghe Mihăilescu) prin care mi-a impus demisia”, ne-a spus Georgel Zlei.

Cauza a fost amânată pentru data de 12 martie 2020.


În luna octombrie a anului 2019, Georgel Zlei și-a dat demisia din funcția deținută până atunci.

În acea vreme, directorului Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, spunea că Zlei a renunțat la șefia Ocolului Silvic Moldovița din motive personale, urmând ca acesta să fie încadrat pe o altă funcție conform pregătirii profesionale pe care o deține.

În ziua în care și-a dat demisia, fostul șef de la Ocolul Silvic Moldovița nu a vrut să comenteze motivele care l-au determinat să ia această măsură.

Georgel Zlei a fost în centrul unui scandal monstru în ultima perioadă în urma investigației celor de la Recorder care a scos la iveală mai multe probleme întâlnite pe raza Ocolului Silvic Moldovița.

Adauga comentariu