Fostul vicepreședinte al CJ Suceava a ajuns la spital, cu probleme la inimă, în ziua în care a aflat că va mai petrece 30 de zile în arest preventiv

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Cristi Crețu, a ajuns joi, 23 iunie, în jurul orei 22:30, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava din cauza unor probleme la inimă, arată suceavalive.ro.

Starea de sănătate a lui Cristi Crețu s-a înrăutățit pe fondul stării de tensiune generată de așteptarea deciziei instanțelor de judecată, însă medicii de la Spitalul Județean au reușit să îl stabilizeze.

Trebuie precizat că fostul vicepreședinte al CJ va fi judecat în continuare în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Suceava, în urma unor demersuri făcute de DNA, a decis că acesta nu poate sta în arest la domiciliu.

Ieri, Curtea de Apel Suceava a respins propunerea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu. Așadar, Crețu va mai sta după gratii cel puțin până la finalul lunii iulie. Decizia este definitivă.

sursa material: suceavalive.ro

Adauga comentariu