FOTO Accident rutier mortal pe raza localității Prisaca Dornei. Un autocar plin cu călători și un autoturism au intrat în coliziune

Aseară, în jurul orei 00.30, pe raza localității Prisaca Dornei a avut loc un accident rutier între un autocar și un autoturism. 

În urma impactului șoferul autoturismului a decedat. Acesta este un tânăr de 20 de ani.

Din autocar o singură persoană a fost transportată la spital, respectiv un bărbat de 30 de ani. Acesta era conștient și cooperant, dar cu traumatisme în urma accidentului.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. 

Autocarul în cauză se deplasa pe ruta Iași-Lyon (Franța) și avea 60 de persoane la bord. Avariile suferite nu i-au permis autocarului să își continue deplasarea.

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural. Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării.

Vom reveni cu amănunte.

Adauga comentariu