FOTO Accident rutier pe Bulevardul George Enescu. Șoferul unui SUV cu numere de Ucraina a fugit de la fața locului

În seara de 26 spre 27 mai 2022, în jurul orei 00.00, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier între două autoturisme, unul marca Audi, iar celălalt marca Mercedes-Benz.

Conform tinerilor din autoturismul marca Audi, aceștia circulau pe banda întâi dinspre Lidl spre Curcubeu, iar autoturismul marca Mercedes-Benz circula pe banda a doua, pe aceeași direcție. La un moment dat, în zona stației taxi de vis-a-vis de Restaurantul Luca, șoferul Mercedes-ului ar fi tras dreapta de volan și ar fi lovit autoturismul marca Audi. În urma coliziunii, Audi-ul a lovit bordura de pe partea dreaptă a drumului și a oprit la fața locului. Tinerii aflați în această mașină au spus că șoferul mașinii care i-a lovit ar fi dat semne ce vrea să oprească, dar pe urmă s-ar fi răzgândit și și-ar fi continuat deplasarea înainte, iar la intersecția de la Curcubeu ar fi virat la dreapta, spre Albina, pe sens unic.

La fața locului s-au strâns mai mulți localnici care au ieșit din case după ce au auzit o puternică bubuitură. După ceva timp, în zonă a ajuns și un echipaj de poliție.

Momentan șoferul care a fugit de la fața locului nu a fost identificat. Din primele informații ar fi vorba despre un autoturism marca Mercedes-Benz, de culoare neagră, cu numere de Ucraina.

Comentarii

gelu

29.05.2022 15:24

Cum se poate ? Ei sunt niște eroi

Adauga comentariu