FOTO „Accident rutier” sfârșit cu o cerere în căsătorie. O tânără, care este paramedic SMURD la Crucea, a fost cerută de soție de ziua sa de naștere

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a publicat povestea unei tinere, paramedic SMURD în cadrul Punctului de Lucru Crucea, care a fost cerută de soție chiar de ziua sa de naștere.

Viitorul soț al tinerei împreună cu colegii acesteia au pregătit un scenariu pentru acest moment.

„Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu.

Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei.

Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar <victima> trebuia s-o ceară de soție pe Paula... Zis și făcut!

La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită!

P.S. A zis <DA>”, a transmis ISU Suceava.

Sergent major Paula-Alexandra Crețu este pompier militar (paramedic SMURD) din octombrie 2020. Anterior, a fost voluntar ISU Suceava, din anul 2017.

sursa foto: Facebook/ ISU „Bucovina” Suceava

Adauga comentariu